Psychologiepraktijk Van Waterschoot

   

   
         
         
     

      Coördinator is Annelien Heijstek 06-10537243

         

Sinds 2011 is Praktijk Van Waterschoot gevestigd in het gezondheidscentrum: ’t Ravelijn.   

't Ravelijn Hulst               Fons van Waterschoot is hoofdbehandelaar en Marcella Kerbusch (GZ-psycholoog) is medebehandelaar.
De psychologische zorg richt zich op volwassenen. Daarnaast zijn er ook mogelijkheden voor hulp van kinderen en jeugdigen met bijvoorbeeld aandachts- en concentratieproblemen, autistische klachten, angst- en slaapklachten en agressieregulatie problemen. 
De zorg richt zich op eerstelijns psychologische zorg en op specialistische GGZ ofwel tweedelijnszorg. Het gaat dan onder andere om aandachts- en concentratieproblemen (AD(H)D), autismespectrumstoornissen (ASS), angststoornissen, depressieve klachten en arbeid gerelateerde klachten (bv. burn-out). Daarnaast valt te denken aan persoonlijkheidsstoornissen zoals borderline, vermijdende- en afhankelijke persoonlijkheidsstoornissen. 
In de tweedelijnszorg zal psychodiagnostiek (psychodiagnostisch onderzoek) worden uitgevoerd om de behandeling goed te kunnen afstemmen.
De psychologische zorg wordt door alle zorgverzekeraars vergoed. Belangrijk is wel dat u een verwijzing hebt gekregen van uw huisarts.   
Aanmelding       Aanmelding  kan telefonisch plaats vinden door te bellen naar het nummer in Goes: 0113 -229910 . Dit is het nummer van de administratie in Goes die u aanmelding  daarna in behandeling nemen.

 

www.praktijkvanwaterschoot.nl