Gastenboek


Laat een bericht achter

12-06-2018 @ 10:49 AAssofaxervase
Pression arterielle est comment poupe votre sang pousse contre les parois de vos arteres lorsque votre coeur sentiment pompe le sang. Arteres sont les tubes qui transportent perseverent b gerer offre sang loin de votre coeur. Chaque temps votre manque de sensibilite bat, il pompe le sang par de vos arteres a la flanerie de votre corps.
https://www.cialispascherfr24.com/generique-de-cialis-en-pharmacie/
26-05-2016 @ 19:31 Patrick van Remortel
Beste, ik heb een afspraak op 28 Juli om 4 uur in Hulst bij Martine, is het mogelijk om eerder te komen want de klachten worden erger?

Bvd.mijn telefoonnummer 0114315852.
28-12-2015 @ 23:21 H. Buys
Mijnheer Visser,
Ik laat u weten dat mevr. K is opgenomen in Antwerpen, vandaag 28 december.
Verder moet het van mijn hart, dat ik vind dat u haar op een mensonterende manier in de steek hebt gelaten. Of het onwil is of ondeskundigheid, laat ik in het midden. Zij heeft regelmatig uw hulp gevraagd en ik heb u geregeld in kennis gesteld van haar situatie en met een telefoontje met haar, die niet bekwaam was om voor zichzelf op te komen, maakte u zich er steeds vanaf. U moet zich diep schamen. In ieder geval zal dit nog een hele grote staart krijgen, heb ik inmiddels van de familie begrepen, en ik zal ze volledig steunen met mijn ervaringen.
Ik wens u veel wijsheid toe. Met groet, Heleen Buys
11-10-2012 @ 14:43 Hans v.d. Zijden
Geachte heer, mevrouw.
Complimenten voor de nieuwe site. Deze ziet er prachtig uit. Ik heb begrepen dat u opbouwende critiek op prijs stelt. U moet mijn opmerkingen ook in dat kadser zien. 1. In de patientenomgeving staat dat bij adreswijziging een brief gestuurd moet worden. Onder aan de pagina kunnen persoonsgegevens w.o. adres gewijzigd worden. Dat is toch met elkaar in tegenspraak.
2. Is het bij de herhaling van recepten niet veel eenvoudiger de gebruikte medicijnen in beeld te brengen. Dat geeft m.i.veel minder verwarring en fouten. Veel succes en vriendelijke groeten Hans v.d. Zijden
Naam:
E-mail:

Verificatie*

Ter voorkoming van misbruik van dit formulier door kwaadwillende gebruikers dient u hieronder in het vakje een vinkje te zetten en eventueel de vraag die verschijnt te beantwoorden. Zonder deze stap is verzending van dit formulier niet mogelijk.